Stek

Year founded
2005
Country of origin
Netherlands
HQ country
Netherlands
Average deal value
Login to see more
Total deal value
Login to see more
Company industry
Law Practice
M&A expertise
Legal Advisory Banking & Finance
Legal Advisory Corporate/M&A
Industry expertise
Business Services
Company background

Stek is een onafhankelijk advocatenkantoor voor de zakelijke markt, met circa 60 advocaten. Veel hebben een achtergrond bij vooraanstaande advocatenkantoren en de top van het bedrijfsleven. Stek is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler in de zakelijke advocatuur: wij onderscheiden ons door de verlening van excellente dienstverlening aan onze cliënten d.m.v. een proactieve, persoonlijke en doelgerichte aanpak. Er wordt in kleine teams gewerkt waarbij de partners volledig betrokken zijn en blijven bij alle aspecten van een zaak.

Stek is hét energierecht kantoor van Nederland met een ongeëvenaard track record in energierechtelijke (regulatoire/civiele) procedures en het begeleiden van overnames en financieringen van (duurzame) energieprojecten.

Stek biedt juridische dienstverlening in vier praktijkgebieden: Corporate, Finance, Competition & Regulated Markets en Dispute Resolution. Voor andere specialismen bieden wij een integrale oplossing met behulp van ons netwerk.

Corporate
Wij adviseren over uiteenlopende ondernemingsrechtelijke zaken, zoals fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen, private equity en corporate governance. Ons commerciële werk omvat een grote diversiteit aan commerciële contracten.

Finance
Wij hebben jarenlange ervaring in het structureren en documenteren van nationale en internationale financieringstransacties, zowel voor financiers als kredietnemers. Wij adviseren over een breed scala aan financieringsarrangementen, waaronder acquisitie- en projectfinancieringen en algemene zakelijke kredietverlening.

Competition & Regulated Markets
Wij helpen onze klanten over de volle breedte van het Europees en Nederlands mededingingsrecht en in sectorspecifieke regulatoire zaken, met veel expertise op het gebied van kartels, clementie, compliance, concentratiecontrole, aanbestedingsrecht en staatssteun. Wij zijn marktleider op het gebied van regulering in de energiesector en hebben ruime ervaring in andere gereguleerde sectoren, waaronder agrifood, gezondheidszorg, luchtvaart, vervoer en water.

Dispute Resolution
Wij vertegenwoordigen onze cliënten voor de administratieve en civiele rechter, voor (internationale) arbitrage instituten en bij alternatieve manieren van geschillenbeslechting.

Almost there!

You are only one step away from access to the most comprehensive deal database of the Netherlands and Belgium.

Start optimising your deal analysis Start optimising your deal analysis

Already have an account? Please login