Marktlink

Year founded
1996
Country of origin
Netherlands
HQ country
Netherlands
Average deal value
Login to see more
Total deal value
Login to see more
Company industry
Business Services
M&A Advisory
M&A expertise
M&A Advisory
Industry expertise
All Industry expertises
Company background

Marktlink

Al ruim 25 jaar is Marktlink dé M&A-specialist in het hogere segment van het mkb (mid-market). Als onafhankelijk advieskantoor begeleiden wij ondernemers bij het hele proces: vanaf het eerste kopje koffie bij kennismaking tot en met het ontkurken van de champagne bij de notaris. Wij combineren een data gedreven werkwijze met het grootste team van ondernemende en persoonlijk betrokken M&A-specialisten verspreid over kantoren in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.


Waardecreatie voor ondernemers.

Marktlink beschikt over een uitgebreid netwerk van meer dan 60.000 potentiële kopers en verkopers. Ook bieden wij met de Marktlink Multiple een tool waarmee ondernemers in 1 minuut een betrouwbare indicatie van de bedrijfswaarde krijgen, en kosteloos een gepersonaliseerd rapport met uitgebreide toelichting ontvangen. De unieke combinatie van online en onze persoonlijke benadering zorgen ervoor dat wij ondernemers in een significant betere onderhandelingspositie kunnen brengen.

Dankzij jarenlange ervaring in M&A heeft Marktlink het dienstenaanbod uitgebreid. Ondernemers die nog niet verkoopklaar zijn en daar begeleiding in willen, kunnen ook terecht bij de adviseurs van Marktlink. Het label Marktlink Capital biedt ondernemers de mogelijkheid om na verkoop hun vermogen te investeren in venture capital en/of private equity.


Almost there!

You are only one step away from access to the most comprehensive deal database of the Netherlands and Belgium.

Start optimising your deal analysis Start optimising your deal analysis

Already have an account? Please login