the ROOM

Year founded
2000
Country of origin
Netherlands
HQ country
Netherlands
Average deal value
Login to see more
Total deal value
Login to see more
Company industry
Business Services
M&A expertise
Dataroom Support
Industry expertise
Business Services
Company background

the ROOM: Helping you focus sinds 2000

Met ons trackrecord van duizenden deals alleen al in de Benelux, ons team van senior juristen en hands-on projectmanagers die u 24/7 begeleiden, zijn wij dé expert in pre-, on- en post-deal M&A-dienstverlening.

Introductie virtuele dataroom in Benelux
Al 16 jaar maken wij deel uit van het M&A-landschap. Sinds de start dragen wij op innovatieve wijze bij aan het efficiënter maken van het dataroomproces. Zo hebben wij de virtuele dataroom in de Benelux geïntroduceerd. Onze full service legal-tech benadering zorgt voor een volledig gecontroleerde dataroom. Met onze legal sanity checks en red flag reports kunnen uw adviseurs snel en gericht aan de slag.

Sneller, accurater en kostenefficiënter
De unieke combinatie van innovatieve legal-tech software, senior juristen en processpecialisten maken het M&A- en due diligence-proces sneller, accurater en kostenefficiënter. U voorkomt vervelende verrassingen in de dealfase. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent.

Permanente dataroom voor corporate housekeeping
Met the ROOM bent u altijd in control en due diligence ready. Met een permanente dataroom heeft u continu volledige controle over kritische bedrijfsinformatie, risico’s en performance. Onvolledigheden lossen wij voor u op.

Afspraak maken?
Met onze toepassing maken we het M&A- en DD proces voor advocatuur, bedrijven en banken effectiever, accurater en kostenefficiënter. Wilt u weten hoe? Neem contact op met Jeroen Kruithof, CCO van the ROOM: tel. +31 (0)20 3053810, +31 (0)6 4212 4018, Jeroen@theROOM.nl

Almost there!

You are only one step away from access to the most comprehensive deal database of the Netherlands and Belgium.

Start optimising your deal analysis Start optimising your deal analysis

Already have an account? Please login