Atlas Fiscalisten

Year founded
-
Country of origin
Netherlands
HQ country
Netherlands
Average deal value
Login to see more
Total deal value
Login to see more
Company industry
M&A Advisory
Management Consulting
M&A expertise
Legal Advisory Corporate/M&A
Tax Advisory
Industry expertise
All Industry expertises
Company background

Atlas Fiscalisten is een fiscaal-advies kantoor gevestigd in Amsterdam. De persoonlijke aanpak gecombineerd met de hoge kwaliteit van het fiscale advies is wat Atlas onderscheidt. Als trusted advisors werken wij, in kleine teams, samen met de cliënt. Zo bouwen we langdurige relaties met cliënten en andere adviseurs.

De fusie en overname praktijk van Atlas is jaarlijks betrokken bij meer dan 60 transacties, uiteenlopend van private equity investeringen tot aan strategische acquisities. Atlas kan de gehele transactie begeleiden, van fiscaal due diligence, het opstellen en onderhandelen van fiscale bepalingen in de SPA, structurering van de transactie (en management participaties) en post-transactie integratie. Atlas werkt op transacties nauw samen met (onder andere) financiële adviseurs en advocaten en zo kunnen we onze cliënten multidisciplinair adviseren.

Atlas is onderdeel van het wereldwijde WTS Global netwerk met fiscale advieskantoren in meer dan 100 landen. Hierdoor kan Atlas ook adviseren op grensoverschrijdende transacties.

Almost there!

You are only one step away from access to the most comprehensive deal database of the Netherlands and Belgium.

Start optimising your deal analysis Start optimising your deal analysis

Already have an account? Please login